فروش-توری-حصاری-و-فنس-باغی
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

قوانین فنس کشی باغ ها و زمین های کشاورزی!

هزینه-فنس-کشی

چکیده مطلب:

با گذشت زمان و مرز بندی بین کشورها محصولی با عنوان توری حصاری به وجود آمد. با آغاز جنگ جهانی اول و دوم نیاز به محصولات امنیتی به بالاترین حد خود رسید و تولید توری حصاری، توری گابیون و سیم خاردار مورد توجه تمام کشورهای در حال جنگ و کشورهای بی طرف قرار گرفت. امروزه هم برای محافظت از دارایی ها در ابعاد گوناگون از فنس کشی یا حصارکشی استفاده می کنیم.

با گذشت زمان و مرز بندی بین کشورها محصولی با عنوان توری حصاری به وجود آمد. با آغاز جنگ جهانی اول و دوم نیاز به محصولات امنیتی به بالاترین حد خود رسید و تولید توری حصاری، توری گابیون و سیم خاردار مورد توجه تمام کشورهای در حال جنگ و کشورهای بی طرف قرار گرفت. امروزه هم برای محافظت از دارایی ها در ابعاد گوناگون از فنس کشی یا حصارکشی استفاده می کنیم. با گذر زمان صنعت کشاورزی رشد قابل توجهی داشته است. از تجهیزات بسیار زیادی برای آبیاری قطره ای و همچین برای کاشت و برداشت از ماشین آلات پیشرفته صنعتی استفاده می شود. در همین راستا برای حفاظت از تجهیزات، ماشین آلات و حتی محصولات کشت شده، فنس کشی و حصارکشی فلزی رونق پیدا کرد.

قوانین فنس کشی، بایدها و نباید ها

طبق قانون با رعایت شرایط مشخص شده توسط سازمان امور اراضی کشور فنس کشی بلامانع می باشد.

۱.زمین دارای سند شش دانگ باشد.

۲.به باغ ها فنس کشی تعلق می گیرد.

۳.باغ مورد نظر باید از نوع مثمر بوده و به مرحله برداشت و میوه دهی رسیده باشد و همچنین ۳ الی ۴ سال از احداث آن گذشته باشد.

۴.مساحت باغ  برای دریافت مجوز حداقل ۵۰۰۰ متر مربع در نظر گرفته شده است.

در وبسایت سازمان امور اراضی کشور جهت پیشگیری از خرد شدن اراضی کشور قوانینی وضع شده که به طور کامل به آن میپردازیم.

شرایط فنس کشی و ایجاد حصارهای فلزی در روش های مختلف برای زمین های کشاوری چیست ؟

تنها برای زمین های کشاورزی که سابقه خسارات داشته باشند با مراجعه به بخشداری یا شهرداری شهرستان، کمیته ای مرکب از رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و کارشناس مرتبط و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و کارشناس مرتبط در این خصوص طی صورتجلسه ای تصمیم گیری نموده و در صورت موافقت، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، نسبت به معرفی متقاضی به سازمان جهاد کشاورزی استان جهت صدور مجوز فنس کشی در اطراف اراضی کشاورزی اقدام می نماید و مجوز های لازم صادر می گردد.

فنس کشی بدون پی ریزی ممتد اطراف باغ های دارای اسناد مشاعی، مشروط به آنکه موجب تفکیک و قطعه بندی اراضی نشود با موافقت رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بلامانع است.

باغ های دارای اسناد مالکیت شش دانگ، دیوارکشی به ارتفاع حداکثر تا ۱۲۰ سانتیمتر و با موافقت رئیس سازمان جهاد کشاورزی و صرفاً پیرامون محدوده شش دانگ باغ ها مجاز می باشند. دیوار کشی در داخل محدوده شش دانگ باغ ها به هر نحو که موجب تفکیک و خرد شدن باغ شود، ممنوع است.

تعریف اراضی کشاورزی بر اساس قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی و اقتصادی چیست؟

اراضی کشاورزی اعم از باغ ها، نهالستان ها، اراضی زیر کشت آبی، دیم و آیش که در آنها محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی تولید می گردد.

 

مراحل دریافت مجوز حصار کشی چیست؟

طرح‌ هایی مانند فنس کشی باغ، حصارکشی باغ، احداث دامداری ‌ها، مرغداری‌ ها، گلخانه و کلیه طرح ‌های مرتبط با بخش کشاورزی مشمول تبصره ۴ ماده یک از قانون قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب سال ۳۱/۰۳/۱۳۷۴ است.

تبصره ۴: احداث گلخانه ‌ها،‌ دامداری ها، مرغداری ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه های صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها بهینه‌ کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمی‌شود. موارد مذکور از شمول این ماده مستثنی بوده و با رعایت ضوابط زیست‌محیطی با موافقت سازمان‌های جهاد کشاورزی استان ها بلامانع می‌ باشد.

  • متقاضی با ارایه اسناد و مدارک شناسایی و سند مالکیت، درخواست خود را از طریق بخشداری یا شهرداری ثبت می‌کند. در ادامه این درخواست به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان جهت اجرای طرح ارسال می‌شود و نتیجه بررسی ها به متقاضی اعلام میگردد.
  • در مرحله بعد کروکی و نقشه یو تی ام (UTM) و عکس و فیلم (در صورت نیاز) از محل اجرای طرح توسط شرکت‌های مشاوره فنی و خدمات کشاورزی تهیه می‌شود و استعلامات لازم اخذ می‌گردد.
  • سپس کارشناسان امور اراضی از محل اجرای طرح بازدید می‌کنند و استعلامات باقیمانده اخذ می‌گردد.
  • پرونده از طریق مدیریت جهادکشاورزی شهرستان به دبیرخانه کمیسیون در استان ارسال می‌شود و پرونده بررسی و نواقص آن رفع می‌شود.
  • سپس موضوع در کمیسیون‌های مربوطه توسط دبیرخانه کمیسیون در استان مطرح می‌گردد.
  • اگر موافقتنامه توسط دبیرخانه کمیسیون مربوطه صادر شود، نتیجه برای اخذ مجوز حصار کشی از سوی مراجع ذیصلاح به متقاضی ابلاغ می‌شود و حصارکشی کشی قابل اجرا خواهد بود.

 

قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مصوب تاریخ ۳۱/۰۳/۱۳۷۴ و اصلاحیه ۰۱/۰۸/۱۳۸۵

با توجه به ماده ۳ اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مصوب ۱/۸/۸۵ مجلس محترم شورای اسلامی کلیه مالکین یا متصرفین اراضی زراعی و باغها که بصورت غیر مجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون ( دبیرخانه مستفر در مدیریت امور اراضی استان ) اقدام به تغییر کاربری نمایند علاوه بر تخریب بنا به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر قیمت روز زمین بیش از تغییر کاربری محکوم می‌شوند و در صورت تکرار جرم، به حداکثر جزای نقدی و حبس از یک ماه تا شش ماه محکوم خواهند شد. به منظور حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و تداوم و بهره وری آنها از تاریخ تصویب این قانون تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در خارج از محدوده قانونی شهرها و شهرک‌ها جز در موارد ضروری ممنوع است. نظر کارشناس سازمان جهاد کشاورزی برای مراجع قضایی به منزله نظر کارشناس رسمی دادگستری تلقی می‌شود.

 

خرید فنس حصاری و تجهیزات مورد نیاز برای نصب و اجرا

ابتدا محاسبه ی متراژ زمین را انجام می دهیم سپس تعیین ارتفاع مورد نظر برای حصارکشی را انجام می دهیم معمولا ارتفاع میانگین را بسته به کاربری و شرایط محیطی ۲ متر یا ۴۰/۲ متر در نظر می گیرند. در این مرحله با مراجعه به دفتر فروش معتبر، خرید توری حصاری یا توری گابیون به عنوان حصار اصلی و خرید پایه فنس برای نگهداری از حصارها، همچنین در صورت نیاز خرید سیم خاردار برای نصب روی حصارها را انجام می دهیم. توجه داشته باشید که ادامه انجام مراحل نصب باید توسط کارشناسان نصب توری حصاری انجام گیرد به خصوص نصب سیم خاردار که محصولی آسیب زننده تلقی می شود. در مرحله بعد باید جای پایه فنس ها مشخص شود، معمولا پایه فنس ها را بسته به شرایط محیط زیستی، شرایط آب و هوایی بین ۵/۲ متر تا ۴ متر از هم نصب می کنند. مرحله بعد حفر چاله ها برای کاشت پایه فنس ها می باشد، پیشنهاد می شود که برای استقامت بالای پایه نفس ها چاله ها تا عمق بین ۳۰ تا ۲۰ سانتی متر کنده شوند و پس از کاشت با ملات سیمانی پر شوند. مرحله آخر هم سوار کردن توری روی پایه فنس ها می باشد و بعد از آن نصب سیم خاردارها صورت میگیرد و مراحل نصب به اتمام می رسد.

 

تجهیزات مورد نیاز برای نصب فنس حصاری:

بیل و کلنگ، گاز انبر، گچ برای مشخص کردن محدود فنس کشی، سیمان، شن ماسه و آب جهت تهیه ملات سیمانی، میخ، شاقول یا تراز بنایی، دستگاه برش، دستگاه جوشکاری برای جوشکاری بین پایه و توری از تجهیزاتی هستند که برای نصب فنس حصاری مورد نیاز است.

 

 

برچسب‌ها:

آخرین مطالب

جهت آشنایی با محصولات صنایع مفتولی توران گستر روی گروه مورد نظر کلیک کنید.

دسترسی سریع به دسته بندی‌ها

۰۲۱-۵۵۴۴۶۰۵۰

به مشاوره خرید احتیاج دارید؟

پس از ثبت اطلاعات، مشاوران توران گستر سریعاً با شما تماس خواهند گرفت.